Ledig sommarmorgon, äntligen

Orange kanna sommar

Det är första dagen på semestern (yay!) och jag vaknar tidigt. Visst kan det vara skönt med sovmorgnar, men jag älskar verkligen att vakna morgonpigg sådär innan dagen egentligen börjat på riktigt. Det går att hinna med så mycket på morgnarna, samtidigt som känns kravlöst eftersom jag har hela dagen framför mig.

Och nu börjar alltså semestern. En hel del är inplanerat, men de första dagarna tänker jag bara ta det lugnt. Jag börjar med att inventera bokhögarna, läsa programmet för Crimetime Gotland (så mycket spännande) och inte minst lyssna på De dödas röster. Jag har inte kommit längre än till andra avsnittet än så länge, men det börjar verkligen bra och det går bara inte att sluta. Jag kommer binge-lyssna igenom alla åtta delarna i en följd, helt enkelt. Och varför inte, det här är sommarens måste-lyssning!

Annons

2 tankar om “Ledig sommarmorgon, äntligen

  1. Kanske den bästa morgonen på hela året, den där första semestermorgonen. Jag är ensam ledig med barnen den första veckan så så mycket läst dagtid lär det inte bli här misstänker jag 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s