Påskläsning

IMG_20160324_152516

Påsken är en sympatisk högtid inte för det som den egentligen står för, utan för att den åtminstone för mig inte förknippas med några särskilda krav och måsten. Istället är det bara lediga dagar som går att fylla med läsning, filmtittande och godisätande. Och en del storstädning hemma också – inte minst har kaotiskt stora bokhögar byggts upp här och där i lägenheten på sistone. Men oavsett eventuellt röjningsarbete i hemmet finns det gott om tid att bara ta det lugnt också.

Vad finns det att läsa då den här påsken?  Tja, utan att hemfalla till påskekrimsläsning kan jag inte låta bli att vara nyfiken på de helt färska böcker som kommit från pålitliga leverantörer av mörkerthrillers. I tbr-högen ligger de senaste böckerna av Harlan Coben, Alex Marwood och Lisa Gardner, för att bara nämna några. Det känns väldigt troligt att någon av dem kommer att läsas under de närmaste dagarna.

Och hur är det med er själva, hittar ni några trevliga (eller ännu hellre riktigt otrevliga) böcker att fördriva helgdagarna med?

Annons

En tanke på “Påskläsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s